Aleksander „Mors” Małys

Od 2015 roku związany z warszawską sceną barową, nabierał doświadczenia w wielu barach i klubach w stołecznym mieście. Prywatnie fan koszykówki i samochodowych wycieczek po różnych częściach świata. Potrafi zamienić przypadkowe spotkanie przy barze w niezapomnianą przygodę. Podczas degustacji powie Ci znacznie więcej niż „o, tu to jest przyjemnie” . Wielbiciel wytrawnych i złożonych koktajli gdyż, jak twierdzi – takie jest życie. Wpadnij i przekonaj się, jak smakuje Kapitan Mors.

Emilia Janiw

Pomimo młodego wieku zwiedziła niemal pół świata. Mieszkała w Polsce, Francji, Korei Południowej i Indonezji. Ukończyła Liceum Francuskie w Warszawie i rozpoczęła swoją przygodę z Muzeum Polskiej Wódki. W wolnych chwilach pasjonatka akwarystyki. Obecnie studiuje psychologię ze specjalizacją seksuologia.

Jan „Wujas” Telus 

Od najmłodszych lat związany z gastronomią, a dzieciństwo spędził w klubokawiarni swojej Mamy. Doświadczenie zdobywał w najbardziej kultowych warszawskich miejscówkach imprezowych - od stanowiska barback'a, po jedną z bardziej rozpoznawalnych postaci stołecznej sceny barowej. Janek żyje w zgodzie z przekonaniem „uważaj, jak tańczysz - bo życiowy parkiet bywa śliski”. Absolwent Państwowej Szkoły Muzycznej, muzyk, kompozytor, producent. Twórca przeboju „Lemoncake”.

Piotr Milczarek

Od najmłodszych lat przejawiał zainteresowanie sztuką tworzenia koktajli, często bawiąc się akcesoriami barmańskimi ojca. Pracuje za barem, od kiedy wiek mu na to pozwolił. Karierę zaczynał od cateringów i eventów, skąd wyniósł wysokie standardy obsługi gości. Ukończył kierunek studiów Gastronomia i Hotelarstwo na SGGW. Miłośnik popkultury wszelakiej. Gdyby miał powiedzieć, co ceni w życiu najbardziej, powiedziałby, że ludzi. Ludzi, którzy podali pomocną dłoń, kiedy spotykał przeszkody na drodze kariery. Jego motto „Przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie”. To między innymi dzięki nim doszedł do punktu swojej kariery, w którym może mianować się apostołem Polskiej Wódki.

Kacper „Piżmak” Rynecki

Studiował socjologię, ale w międzyczasie odkrył swoje powołanie do leśnictwa. Interesuje się literaturą wszelaką, multimediami i naturą. Przygodę z gastronomią zaczął jakieś 6 lat temu od pracy w klubie. Obecnie prężnie się rozwija w dziedzinie nalewkarstwa i wszelkich innych metod infuzowania alkoholi.

Marysia Arciuch

Uwielbia kulturę – poznaje całe dekady, czytając książki i słuchając utworów z dawnych lat. Fanka ginów wszelakiego rodzaju. W gastronomii spełnia się twórczo, wymyślając i komponując nowe, przygotowywane domową metodą, syropy i koktajle. Studiowała kulturę Wschodu na Wydziale Orientalistycznym, uwielbia także filmy z tamtego regionu.

Kacper „Świeży” Zagalski

Swoją przygodę z tworzeniem i mieszaniem smaków zaczął na kuchni, podchodząc do gotowania z pasją, którą zaraził go ojciec. Szybko zrozumiał, że zabawa z samym smakiem to dla niego za mało. Coś go wołało. Chciał być bliżej ludzi i ich potrzeb. Chciał słuchać ich historii i dla nich tworzyć. Kiedy po raz pierwszy za nim stanął i podeszli pierwsi goście, kiedy wysłuchał pierwszej historii, wtedy zrozumiał. To wołał go Bar.

Marcin Drogomir Kulikowski

Barman-artysta z 13-letnim doświadczeniem. Znawca Polskiej Wódki, prywatnie pasjonat rumów. Lubi określać się mianem "rumantyka". Absolwent wielu kursów i szkoleń, zwiedza świat jeżdżąc po konkursach barmańskich w stylu flair. Ma już ich na koncie blisko sto, wielokrotnie znajdując się na podium, zarówno w Polsce jak i za granicą. Zamawiając u niego koktajl, możesz spodziewać się, że oczaruje Cię ewolucjami sprzętem barmańskim.

Zapraszamy